Najnovšie recenzie zo sekcie Rýchlovarné kanvice
- Spĺňa účel
- funguje dobre, ako som očakával
- je na môj vkus pomerne ťažká - zvyčajne to však signalizuje kvalitu použitých materiálov
Varné kanvice určitej kategórie (príkonu elektriny) sa prakticky líšia len v dizajne a v drobnostiach (typ svetelnej signalizácie ohrevu, type otvárania nalievacieho otvoru a pod.). Preto nie je čo chváliť. Proste spĺňa očakávania a má pekný dizajn. Manželka je spokojná a to je hlavné!
Pekná kanvica. Za tu sumu splní svoj účel. Kábel ma dostatočný.
Prakticke,splna podmienky
- Práve som výrobok použil a je dobrý.
- Zatial neviem žiadnu nevýhodu.
- Dobrý.
Ďakujem.
- Mám dobré skusenosti s výrobkom
- Skorá reakcia obchodu na objednávku
- Sklenena nadoba
- Rychle zovretie vody
- Menej kvalitny plast postavca
- Kratky kabel
Kupoval som si do prace za mna postacuje.
- strix konektor
- pomer cena - výkon
Sikovna cestovna kanvica, na dve kavy ideal. Po zohriati je labilnejsi plastovy uzatvaratelny kryt.
Ta zelena je peknucka. A funguje tak ako ma. :-)
- Pekne prevedenie
- Voliteľnosť teploty
- Udržiavanie teploty
- Produkt prišiel poškodený, reklamujeme
Vyzerá to že nám bol predaný tovar ktorý už bol poškodený napriek kupé nového tovaru. Na doručenie sme čakali 6 dni a aj tak reklamujeme produkt. Veľké sklamanie .
Už vyskušane ,spokojnosť
- Intuitívna mobilná aplikácia
- Rýchle zohriatie
- Čierna farba kanvice
Reakcia značky Niceboy
Děkujeme za hodnocení chytré konvice Niceboy ION SmartKettle. Pěkný den. Niceboy
Pekný dizajn, rýchle zovretie vody
- Starší typ tejto konvice sme používali aj v 5-tich predchádzajúcich rokoch k plnej spokojnosti. Dostatočný objem , jednoduchá obsluha a primeraná cena.
- Kvalitný tovar
Reakcia značky Niceboy
Děkujeme za hodnocení rychlovarné konvice Niceboy ION Kettle K3. Pěkný den, Niceboy
Sympatická kanvica vzhľadom, ale aj materiálom. Ľahká a rýchla.
Odporúčam produkt.
Privítal by som jasnejší a zreteľnejší display a hlasnejšiu informáciu o dosiahnutí teploty, ale s kanvicou som spokojný.
- Potrebovala som kanvicu s väčším objemom (1,7 l), vidím zostatok vody v nádobe, pri varení je menej hlučná, páči sa mi podsvietenie, pasuje mi farba čierno-strieborná k ostatným spotrebičom, cenovo výhodná.
- Overená značka, konvica je super
Zobrazujem 1 - 20 zo 500 recenzií [ 1 ] 2 3 4 5...25 Ďalšie »