Najnovšie recenzie zo sekcie Rýchlovarné kanvice
- Lacno a qualitno
- Nádherný dizajn
- Zaujímavé prevedenie
- Niektoré technické drobnosti nedotiahnuté
Značku Berlingerhaus dosť dobre poznám. Zakúpila som si niekoľko týchto dizajnových kúskov, no bohužiaľ čím ďalej, tým viac zisťujem, že firma hrá viac na efekt než na funkčnosť. Z rýchlo varnej kanvice, ktorú som si zakúpila som sa veľmi tešila, no len dovtedy, kým som v nej prvýkrát neuvarila vodu. Neviem, čím to je, ale pri zalievaní nápoja z kanvice uniká toľko pary, že rukoväť ostáva do polovice orosená a vlhká vrátane mojej ruky, ktorá ju držala. Možno je to chybou z výroby, možno nedolieha vrchná časť....netuším. Je to veľká škoda, firma by mala ešte popracovať na kvalite.
- Úžasná rýchlovarná kanvica, rýchlo zohreje vodu, je tichá, nehučí ako tie čo sme mali pred ňou, je ľahká do ruky, výborne sa s ňou manipuluje. Za mňa palec hore.
- Zatiaľ funguje ako má
- Celkom tichá
- Trochu pomalšie zohrieva vodu.
Spokojnosť
Slabšie otváranie
Adler AD 1268
Pridané: 11. februára 2024
(naposledy upravené 11. februára 2024)
Zakúpený v iMi trade.sk
V popise pri objednávke zavádzate výkonom kanvice. Píše sa 1600 W a skutočnosť je len 600 W.
Ešte nepopíšem, používam to príliš krátko na zodpovedné zhodnotenie kvality tovaru - rýchlovarnej kanvice.
- Je pomerne tichá
nepraktické užívanie funkcie regulácie teploty vody
Kanvicu som hneď vyskúšala a nevypina sama.Hned som volala do obchodu a poprosili ma vyplniť reklamacny formulár. Tak čakám na rýchlosť vybavenia.
- Objem kanvice nám ako dôchodcom vyhovuje
- žiadna
- Praktický
Vynikajúci výrobok, praktický na cesty,nezaberie veľa miesta a účel vždy splní.
- Vzhľadom k cene úplne normálna kanvica
- Nemám
Kanvica nám poskytuje všetko čo potrebujeme.
- Jednoduchý a pekný dizajn
- Možnosť nastaviť rôzne teploty na základni
- Tepelne izolovaný vonkajší povrch, takže sa nepopálite
- Dostatočne veľký objem
- Na čiernom povrchu vidno viac prach a zaschnuté kvapky vody prípadne fľaky, ale to je daň za dizajn a čiernu farbu.
- všetko zatiaľ funguje ako má
- pri položení do základne sa automaticky spustí a dá do standby režimu a LED svetielko bliká, je to otravné
- čierny poťah na kanvici sa extrémne jednoducho zoškrabuje, aj pri najmenšom poškriabaní hneď ide farba dole
Farba konvice nespĺňajú moje predstavu
Reakcia značky Lauben
děkujeme za Vaši recenzi. Mrzí nás, že produkt nesplnil Vaše očekávání.
Přejeme pěkný den.
S pozdravem
Tým Lauben
Používame ju každý deň a sme maximálne spokojný.Splnila naše očakávania.
design
- Produkt zodpovedá popisu.
- Spĺňa účel
- Spokojnosť!
Zobrazujem 441 - 460 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Ďalšie »